Εγκατάσταση GMS και Google Apps σε Huawei smartphone

Συντάκτης: 2 λεπτά  Δεν υπάρχουν Σχόλια Κοινοποίηση:
GMS and Play Store In Huawei Smartphone

Σε μερικές ημέρες, η Huawei θα παρουσιάσει τη δεύτερη σειρά smartphones της για φέτος, τα οποία δεν θα έχουν Google Apps & Services. Αν και τα Huawei P40 φαίνονται να είναι εκπληκτικά σε θέμα hardware, αρκετοί αγοράστες δεν θα τα προτιμήσουν αφού δεν θα έχουν Play Store και γενικότερα GMS.

Όπως είναι λογικό έχουν δημιουργηθεί πολλοί οδηγοί για το πως να κάνουμε sideload τα GMS, αλλά όλοι είναι είτε εν μέρη πολύπλοκοι, είτε χρονοβόροι. Ωστόσο, ένας χρήστης του Twitter βρήκε έναν πιο εύκολο τρόπο.

Σύμφωνα με το HuaweiBlog.de, οι κάτοχοι Huawei smartphone χωρίς GMS χρειάζεται να κατεβάσουν την εφαρμογή Chat Partner. Το app υπόσχεται ότι θα εγκαταστήσει τα Google Services μόνο με ένα κλικ μέσα σε 5 λεπτά.

Ουσιαστικά, το Chat Partner εντοπίζει ότι η συσκευή χρειάζεται επιδιόρθωση διότι λείπουν τα GMS. Πατώντας το κουμπί Detect Device, η εφαρμογή αναζητά το “πρόβλημα” και μας προτρέπει να επιδιορθώσουμε τη συσκευή πατώντας το “Repair Now”.

Έπειτα, εμφανίζεται ένα “Device Administrator” παράθυρο που μας ενημερώνει τι θα κάνει η εφαρμογή και τι άδειες πρέπει να δώσουμε. Όταν πατήσουμε το “Activate” το Chat Partner ενεργοποιεί τα GMS στο Android smartphone.

Αφότου τελειώσει η διαδικασία, πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση το smartphone μας. Μετά την επανεκκίνηση, το Play Store θα είναι εγκατεστημένο και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να συνδέσουμε τον Google λογαριασμό μας.

Μόλις αποκτήσουμε τα GMS και το Play Store καλό είναι να απεγκαταστήσουμε το Chat Partner. Πρόκειται για μία τρίτη εφαρμογή, για την οποία δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι ασφαλής. Αρκεί λοιπόν να τη χρησιμοποιήσουμε μόνο για να κάνουμε τη δουλειά μας.

Να τονίσουμε ότι εάν προβείτε στη χρήση του Chat Partner, για το Android smartphone σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχει 100% επιτυχία. Σε μερικά μοντέλα δεν λειτουργεί σωστά. Επιπλέον, ότι πράξετε το πράττετε με δική σας ευθύνη.

Προηγούμενο άρθρο

Αναφορές θέλουν την Huawei να έχει στείλει εξοπλισμό στο Ιράν παράνομα

Επόμενο άρθρο

Αναφορά: Οι καταναλωτές δεν ενδιαφέρονται για 5G flagships

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ρίξε μία ματιά και στα παρακάτω