Εύκολη σύγκριση εφαρμογών μέσα από το Google Play Store

Συντάκτης: 1 λεπτό  Δεν υπάρχουν Σχόλια Κοινοποίηση:
Google Play Store

Στο Google Play Store κυκλοφορούν τόσες πολλές εφαρμογές που ορισμένες φορές δεν ξέρεις ποια αξίζει να κατεβάσεις ή όχι, άσχετα με το πόσο αστέρια έχει.

Προφανώς, τα αστέρια που έχει μία εφαρμογή σου δίνουν μία ιδέα για το πόσο καλή είναι ή πόσο αρέσει στους χρήστες. Όμως, τα μισά review είναι της μορφής “Κολλάει το κουμπί, γι’ αυτό θα βάλω 3 αστεράκια” ή “Όταν βάλετε αυτό, τότε θα αλλάξω τη βαθμολογία από το 1 στα 5 αστεράκια”.

Για να δεις τα χαρακτηριστικά ενός app στο Google Play Store ανοίγεις τη σελίδα του και διαβάζεις την αναλυτική περιγραφή, άρα δύο tap. Όταν θες να ελέγξεις τις εναλλακτικές προτάσεις που δίνει το κατάστημα εφαρμογών, πατάς σε κάποια από τις εφαρμογές για να την ανοίξεις και μετά στο σχετικό κουμπί για να ανοίξεις την αναλυτική περιγραφή, πάλι δύο tap.

Ο τεχνολογικός κολοσσός πραγματοποίησε μία προσθήκη στο Play Store την οποία θα εκτιμήσουν όλοι οι χρήστες. Όταν είσαι στη σελίδα μιας εφαρμογής, στο κάτω μέρος υπάρχει μία νέα περιοχή που ονομάζεται “Compara apps”.

Σε αυτή την περιοχή εμφανίζονται αντίστοιχες εφαρμογές με το app που έχει διαλέξει και κάποια βασικά σημεία σύγκρισης, όπως η βαθμολογία σε αστέρια, το πλήθος των λήψεων, συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, και ξεχωριστές λειτουργίες.

Το Android Police έχει δημοσιεύσει ένα GIF που δείχνει το χαρακτηριστικό αυτό και αναφέρει ότι το εντόπισε στην έκδοση 22.4.28 της εφαρμογής του Google Play Store. Ωστόσο, μάλλον η εταιρεία δεν το έχει τελειοποιήσει ακόμη διότι δεν είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες.

Google Play Store Compare Apps
Προηγούμενο άρθρο

Προγραμματισμός μηνυμάτων με το Google Messages

Επόμενο άρθρο

Huawei και Honor με Google apps στο λεπτό, χάρη στο Googlefier

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρίξε μία ματιά και στα παρακάτω