Η Huawei θέλει να αντικαταστήσει το Google Search

Author: No Comments Share:
Huawei Search HMS

Από τον Μάιο του 2019 η Huawei δεν έχει πρόσβαση στα Google Services. Γι’ αυτό, η κατασκευάστρια αναπτύσσει τα δικά της services, τα γνωστά  πλέον HMS. Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε η διάθεση των HMS και η εταιρεία φροντίζει να εμπλουτίζει διαρκώς το περιεχόμενο τους.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των Huawei Mobile Services είναι η απουσία του Google Search που αποτελεί βασικό στοιχείο των Android smartphones και ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό για όλους τους χρήστες.

Όπως είναι λογικό οι χρήστες μπορούν με μερικά tap παραπάνω να κάνουν αναζήτηση μέσω ενός browser. Το Google Search όμως κάνει πολλά περισσότερα από απλές αναζητήσεις. Αφού έχει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά όπως ο Google Assistant, το Google Lens, και άλλα.

Η κινέζικη εταιρεία ζητάει από τους χρήστες της να δοκιμάσουν τη νέα εφαρμογή αναζήτησης, Huawei Search. Το app μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σύγχρονο Android smartphone της κατασκευάστριας με τη χρήση apk αρχείου.

Το Huawei Search βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη και εμφανίζει μόνο βασικά αποτελέσματα αναζήτησης. Μέσω της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να δει τον καιρό, να μετατρέψει μονάδες, και να διαβάσει ειδήσεις. Ακόμη, μπορεί να κάνει αναζήτηση εντός των εφαρμογών της κινέζικη εταιρείας.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποια μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιεί το Huawei Search, αλλά τα αποτελέσματα που επιστρέφει δεν ταιριάζουν με αυτά των Google, Yahoo, Bing, DuckDuckGo, Yandex, Ask, και AOL.

Previous Article

Τα Realme 6 και 6 Pro είναι τα νέα VFM

Next Article

Το Realme X50 Pro είναι το πρώτο flagship killer του 2020

Ρίξε μία ματιά και στα παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *