Μία ημέρα αυτονομία το OnePlus 8T με 15 λεπτά φόρτιση

Συντάκτης: 1 λεπτό  Δεν υπάρχουν Σχόλια Κοινοποίηση:

Η κινέζικη κατασκευάστρια έχει ξεκινήσει τα teasers για το επερχόμενο OnePlus 8T. Το τελευταίο αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας του smartphone.

Αρχικά, η εταιρεία αποκάλυψε ότι η τεχνολογία φόρτισης που διαθέτει το 8T είναι η νέα 65W Warp Charge, η οποία επιτρέπει την αναπλήρωση του 100% της 4.500mAh μπαταρίας του smartphone μέσα σε μόλις 39 λεπτά.

Στο teaser, η κατασκευάστρια αναφέρει ότι μέσα σε 15 λεπτά το OnePlus 8T αναπληρώνει το 58% της μπαταρίας του, ποσότητα ενέργειας που είναι αρκετή για μία ολόκληρη ημέρα κανονικής χρήσης.

Η μπαταρία του OnePlus 8T είναι χωρισμένη σε δύο κελιά τα οποία έχουν την ικανότητα να φορτίζουν ταυτοχρονα σε ταχύτητες μεγαλύτερες από τα 30W. Επιπλέον, η εταιρεία έχει προσθέσει ένα νέο επαγωγικό θερμικό σύστημα που προστατεύει τα δύο κελιά.

Τα δύο διαφορετικά κελιά και το νέο επαγωγικό σύστημα βοηθούν στη αποφυγή της υπερθέρμανσης της μπαταρίας και του smartphone. Παράλληλα, καθώς οι θερμοκρασίες διατηρούνται χαμηλές, η ζωή της μπαταρίας μειώνεται με πιο αργούς ρυθμούς.

Μιλώντας στο PCMag, ο CEO της εταιρείας, Pete Lau, ανέφερε ότι το OnePlus 8T θα φορτίζει στα 27W με τους USB-C PD φορτιστές. Επίσης, σημείωσε ότι το smartphone δεν θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, όπως το OnePlus 8 Pro.

Οι πληροφορίες προέρχονται από το 9to5Google.

Προηγούμενο άρθρο

Το πρώτο mid-range με πενταπλή κάμερα θα είναι το Samsung Galaxy A72

Επόμενο άρθρο

Στις 14 Οκτωβρίου το launch event του OnePlus 8T

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρίξε μία ματιά και στα παρακάτω