Νέα renders του Google Pixel 4 XL αποκαλύπτουν μέτρια bezels

Συντάκτης: 3 λεπτά  Δεν υπάρχουν Σχόλια Κοινοποίηση:
Google Pixel 4

Μέχρι πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει αρκετά αξιόπιστα renders και βίντεο 360 μοιρών των Google Pixel 4. Τώρα χάρη στον @OnLeaks με το PriceBaba έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα πιο λεπτομερές CAD render των συσκευών.

Για την ιστορία, οι προηγούμενες διαρροές των Google Pixel 4 ήταν τόσο άσχημες που η Google έφτασε στο σημείο να δημοσιεύσει επίσημο render των συσκευών. Βέβαια, δεν περιμένουμε η Google να κοινοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα smartphones, αλλά τουλάχιστον μας έδωσε μία ιδέα για τον τελικό σχεδιασμό.

Πάμε τώρα στο ζουμί. Ο @OnLeaks με το PriceBaba δημοσίευσαν ένα νέο βίντεο 360 μοιρών και μία σειρά από CAD renders τα οποία δείχνουν τον πιθανό τελικό σχεδιασμό των συσκευών, η οποίες θα έχουν μεγάλο forehead και ικανοποιητικό chin, με μέτρια θα λέγαμε bezels.

Το σύνολο των bezels του Google Pixel 4 XL θυμίζει αρκετά το iPhone XS, αλλά με κάπως βελτιωμένο σχεδιασμό καθώς απουσιάζει το τεράστιο notch. Επιπλέον, το forehead φαίνεται να φιλοξενεί διπλές selfie κάμερες, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα ακολουθούν τη σύνθεση των Google Pixel 3.

Στα renders φαίνεται να απουσιάζουν τα μπροστινά ηχεία και να έχουν αντικατασταθεί από ένα σετ στερεοφωνικών ηχείων στο κάτω μέρος της συσκευής. Ωστόσο, ελπίζουμε ο @OnLeaks να κάνει λάθος και στη χειρότερη περίπτωση η Google να τοποθετήσει ένα ηχείο στο πάνω μέρος και ένα στο κάτω μέρος της συσκευής.

Στο πίσω μέρος, η επάνω αριστερή κασέτα κάμερας φιλοξενεί αυτό που μοιάζει να είναι τριπλή ρύθμιση της κάμερας – που πιστεύουμε ότι περιλαμβάνει ένα 16-megapixel telephoto zoom φακό . Επίσης, ταιριάζει με τις αποκλειστικές εικόνες που λάβαμε και δείχνουν ένα πραγματικό Pixel 4 . Ο μικρότερος φακός θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι αισθητήρας ToF για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα βάθους παρόμοια με τον αισθητήρα που βρίσκεται στα LG G8 και P30 Pro.

Περνώντας στο πίσω μέρος καταλήγουμε σε μερικά βασικά συμπεράσματα. Αρχικά, η Google μάλλον θα διατηρήσει τη γυάλινη πλάτη άρα και την ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον, γνωρίζαμε ήδη ότι δεν θα υπάρχει παραδοσιακός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε περιμένουμε τα Google Pixel 4 να έχουν in-display fingerprint scanner.

Google Pixel 4

Στα των διαστάσεων, θεωρούμε ότι το Google Pixel 4 XL θα έχει 6,25 ίντσες οθόνη, και ο OnLeaks ισχυρίζεται ότι θα έχει συνολικές διαστάσεις 160,4×75,2×8,2 χιλιοστά, με πάχος 9,3 χιλιοστά στο σημείο του module της κάμερα.

Τέλος, όσον αφορά τα λοιπά χαρακτηριστικά, η μόνη αξιόλογη πληροφορία που έχουμε είναι ότι σύμφωνα με τον κώδικα της εφαρμογής Google Camera, τα Google Pixel 4 θα έχουν 16MP τηλεφακό στο πίσω module και αισθητήρα IR στη μπροστινή κάμερα.

Αυτά, από εμάς. Να θυμάστε πάντα ότι όλα αυτά βασίζονται σε φήμες και ψάξιμο από τους leakers και του dataminers. Οπότε, καλό είναι να μην τα παίρνουμε πάντα της μετρητοίς.

Προηγούμενο άρθρο

Η Qualcomm 215 Mobile Platform αναβαθμίζει τα entry level

Επόμενο άρθρο

Εμφανίστηκε το Xiaomi Mi A3 στην FCC με 48MP κάμερα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ρίξε μία ματιά και στα παρακάτω