Πόσο γρήγορα φορτίζει το Samsung Galaxy Note 10+ στα 25W?

Συντάκτης: 2 λεπτά  Δεν υπάρχουν Σχόλια Κοινοποίηση:
Samsung Galaxy Note 10+

Κάποιες εταιρείες έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν συσκευές που υποστηρίζουν 45W φόρτισης και σου προσφέρουν στο πακέτο 25W φορτιστή. Ναι πολύ καλά καταλάβατε, το παράδειγμα δεν είναι τυχαίο αναφέρεται στο Samsung Galaxy Note 10+.

Samsung Galaxy Note 10+

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό Android phablet, αλλά η φάση με τον φορτιστή είναι μεγάλο φάουλ από τη Samsung. Όπως και να έχει, το Gadgets Portal που κάνει συχνά συγκρίσεις συσκευών σε κάθε επίπεδο, έβαλε το Samsung Galaxy Note 10+ να αντιμετωπίσει τα OnePlus 7 Pro, Galaxy Note 9, και iPhone XS Max, όσον αφορά την ταχύτητα φόρτισης.

Η φόρτιση των συσκευών πραγματοποιήθηκε με τον εργοστασιακό φορτιστή που περιέχει το κουτί αγοράς. Το Samsung Galaxy Note 10+ έχει 4.300mAh μπαταρία και ο φορτιστής του προσφέρει μέχρι 25W. Το Galaxy Note 9 με 4.000mAh μπαταρία έχει 15W φορτιστή στο κουτί. Τα OnePlus 7 Pro και iPhone XS Max έχουν 4.000mAh και 3.174mAh μπαταρία και οι φορτιστές τους είναι 30W και 5W, αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα ήταν σχετικά αναμενόμενα, αλλά δεν περιμέναμε το Note 10+ να περάσει σε ταχύτητα φόρτισης το OnePlus 7 Pro, και μάλιστα κατά 20 λεπτά. Αναλυτικά, οι χρόνοι φόρτισης ήταν οι παρακάτω:

  • Galaxy Note 10+: 1 ώρα και 5 λεπτά
  • OnePlus 7 Pro: 1 ώρα και 25 λεπτά
  • Galaxy Note 9: 1 ώρα και 54 λεπτά
  • iPhone XS Max: 2 ώρα και 3 λεπτά

Εκτός από το Gadgets Portal, θέλησε να δοκιμάσει την απόδοση του φορτιστή που παίρνει μαζί με το Samsung Galaxy Note 10+ και ο γνωστός leakster Ice Universe. Μετά το πέρας των δοκιμών, ο ίδιος δημοσίευσε αναλυτικά αποτελέσματα και ανέφερε ότι σε περίπου 10 λεπτά η συσκευή αναπληρώνει το 22%, ενώ η πλήρη φόρτιση επιτυγχάνεται σε περίπου 64 λεπτά ή 1 ώρα και 4 λεπτά.

Όπως καταλαβαίνουμε, ακόμη και με την τακτική της Samsung να προσφέρει μικρότερο φορτιστή για να σε αναγκάσει να πληρώσεις τον 45άρη το Samsung το Galaxy Note 10+ τα πάει περίφημα.

Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί κάποιος που θα δοκιμάσει να φορτίσει την Android συσκευή με τον 45W φορτιστή, ώστε να δούμε τι χρόνους θα πιάσει.

Προηγούμενο άρθρο

Το OnePlus 7T είναι σίγουρα VFM και δεν το κρύβει

Επόμενο άρθρο

Το Android Q έχει πραγματικά ψαγμένο Easter Egg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρίξε μία ματιά και στα παρακάτω