Προγραμματισμός μηνυμάτων με το Google Messages

Συντάκτης: 2 λεπτά  Δεν υπάρχουν Σχόλια Κοινοποίηση:
Google Messages Schedule Texts

Σύντομα, όλοι οι χρήστες της εφαρμογής Google Messages θα έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν την αποστολή των μηνυμάτων τους.

Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp επιτρέπει εδώ και καιρό στους χρήστες να προγραμματίζουν την αποστολή μηνυμάτων. Το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί να φανεί χρήσιμο σε διάφορες περιπτώσεις και η Google το αναγνωρίζει, γι’ αυτό επέλεξε να το προσθέσει στο δικό της app.

Ο χρήστης του Twitter @besaireddy δημοσίευσε αρκετές εικόνες οι οποίες αποκαλύπτουν πώς ακριβώς λειτουργεί ο προγραμματισμός της αποστολής των μηνυμάτων στο Google Messages.

Για να προγραμματίσουμε την αποστολή ενός μηνύματος, πατάμε παρατεταμένα το κουμπί με το βέλος, δίπλα στο πλαίσιο σύνταξης, και εμφανίζεται ένα πλαίσιο που μας επιτρέπει να επιλέξουμε τη χρονική στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η αποστολή.

Στο πλαίσιο υπάρχουν κάποιες προεπιλογές, όπως να γίνει αποστολή συγκεκριμένες ώρες την ίδια ημέρα ή την επόμενη. Τις επιλογές αυτές ακολουθεί η ρύθμιση συγκεκριμένης ημερομηνίας και ώρας, μέσω της οποίες διαλέγουμε την ακριβή χρονική στιγμή που μας εξυπηρετεί.

Όλα τα προγραμματισμένα μηνύματα εμφανίζονται στο Google Messages με τον χαρακτηρισμό “Scheduled message” και δίπλα τους έχουν ένα ρολόι. Πατώντας το ρολόι μπορούμε να αλλάξουμε την ώρα και την ημέρα αποστολής, να διαγράψουμε το μήνυμα, ή να το στείλουμε άμεσα.

Εμείς δεν έχουμε δει ακόμη αυτό το χαρακτηριστικό στη δική μας εφαρμογή, ενώ κάποιοι χρήστες της τελευταίας beta έκδοσης αναφέρουν ότι δεν το βρίσκουν. Ενδεχομένως η Google το διαθέτει σταδιακά προς δοκιμή και αργότερα θα το κυκλοφορήσει στη σταθερή έκδοση του app.

Η είδηση προέρχεται από το XDA Developers.

Προηγούμενο άρθρο

Stable έκδοση διαγράφει τα δεδομένα των OnePlus 8 από την Open Beta 3

Επόμενο άρθρο

Εύκολη σύγκριση εφαρμογών μέσα από το Google Play Store

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρίξε μία ματιά και στα παρακάτω