Το Black Shark 2 Pro πέρασε από το Geekbench με SD855+

Συντάκτης: 1 λεπτό  Δεν υπάρχουν Σχόλια Κοινοποίηση:
Black Shark 2 Pro

Η σειρά gaming smartphones Black Shark της Xiaomi έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, και όπως είναι λογικό η εταιρεία φροντίζει να κρατά τις συσκευές ενημερωμένες. Τώρα, το Black Shark 2 Pro επισκέφθηκε το Geekbench.

Σύμφωνα με την καταχώρηση στο Geekbench, το gaming smartphone έχει αριθμό μοντέλου “blackshark DLT-A0”, θα έχει τον Snapdragon 855+ χρονισμένο στα 1,78GHz και θα διαθέτει 12GB μνήμη RAM.

Από άποψη λειτουργικού, εφόσον το Android Q δεν είναι ακόμη έτοιμο, η αναβαθμισμένη έκδοση του gaming smartphone θα τρέχει Android 9 Pie.

Black Shark 2 Pro

Τα score δεν εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα, διότι ο Snapdragon 855+ είναι μία υπερχονισμένη έκδοση του SD855 που επικεντρώνεται στις gaming επιδόσεις. Αναφορικά, ο “νέος” επεξεργαστής βελτιώνει κατά 4,2% τις επιδόσεις της CPU και κατά 15% την απόδοση της GPU.

Τέλος πάντων. Το Black Shark 2 Pro κατάφερε να πιάσει 3.632 πόντους στο Single-Core και 11.304 πόντους στο Multi-Core, χρησιμοποιόντας το Geekbench 4.4.0 για Android AArch64.

Ότι και να πούμε είναι περιττό. Γενικά περιμένουμε το gaming smartphone να είναι μία μικρή αναβάθμιση της βασικής έκδοσης, με το ίδιο design και φυσικά τσιμπημένη τιμή λόγο του “καινούργιου” Snapdragon 855+.

Υπομονή, η στιγμή της αλήθειας έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιουλίου, όπου και η εταιρεία θα αποκαλύψει τα πάντα για τη συσκευή.

Προηγούμενο άρθρο

Asus ROG Phone 2: Αξίζει τα 900 ευρώ, μόνο η συσκευή?

Επόμενο άρθρο

Το Asus ROG Phone 2 θα έχει τέσσερις εκδόσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ρίξε μία ματιά και στα παρακάτω