Το Harmony OS 2.0 τρέχει σε συσκευές με τουλάχιστον 128kB μνήμη RAM

Συντάκτης: 1 λεπτό  Δεν υπάρχουν Σχόλια Κοινοποίηση:
Harmony OS 2.0 Just 128kB RAM

Λίγο μετά τον αποκλεισμό της από τις ΗΠΑ, η Huawei αποκάλυψε ότι αναπτύσσει το δικό της λειτουργικό σύστημα, το οποίο σκοπεύει να  χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος συσκευών. Αναφερόμαστε στο Harmony OS, του οποίου η δεύτερη έκδοση ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Σύμφωνα με τη Huawei το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο με Harmony OS θα κυκλοφορήσει το 2021, ενώ παράλληλα εργάζεται σε άλλες συσκευές που θα χρησιμοποιούν το νέο λειτουργικό σύστημα, όπως υπολογιστές και smartwatches.

Επιπλέον, η εταιρεία ανέφερε ότι θα συνεχίσει την υποστήριξη των πιο πρόσφατων smartphones της, προσφέροντας τη δυνατότητα αναβάθμισης των έξυπνων τηλεφώνων που τρέχουν EMUI 11 στο νέο λειτουργικό σύστημα.

Η Huawei αποκάλυψε επίσης και τις απαιτήσεις του λειτουργικού της συστήματος, όσον αφορά το hardware. Τη δεδομένη στιγμή, το Harmony OS 2.0 μπορεί να τρέξει σε συσκευές με 128kB έως και 128MB μνήμη RAM.

Τον Απρίλιο του 2021, θα κυκλοφορήσει νέα έκδοση η οποία θα αυξήσει το όριο αυτό και θα επιτρέπει σε συσκευές που διαθέτουν έως και 4GB μνήμη RAM να τρέξουν το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας.

Τέλος, από τον Οκτώβριο του 2021 και έπειτα, το Harmony OS θα μπορεί να εγκατασταθεί και να τρέξει σε έξυπνες συσκευές που διαθέτουν από 4GB μνήμη RAM και πάνω.

Προηγούμενο άρθρο

Στις 14 Οκτωβρίου το launch event του OnePlus 8T

Επόμενο άρθρο

Το Poco X3 NFC είναι το VFM gaming smartphone που περιμέναμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρίξε μία ματιά και στα παρακάτω