Το Huawei Mate X2 θα έχει αντίστοιχο σχεδιασμό με το Galaxy Z Fold 2

Συντάκτης: 1 λεπτό  Δεν υπάρχουν Σχόλια Κοινοποίηση:
Huawei Mate X2 In Fold

Στη μάχη για τη δημιουργία του καλύτερου foldable smartphone, κάθε κατασκευάστρια προτείνει τη δική της λύση. Η κινέζικη εταιρεία, έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο μοντέλα, το Mate X και το Mate Xs. Ωστόσο, φαίνεται ότι το τρίτο αναδιπλούμενο έξυπνο τηλέφωνο που θα κυκλοφορήσει θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό από τα προηγούμενα.

Εδώ και πολύ καιρό, κυκλοφορούν διάφορες αναφορές οι οποίες θέλουν την κινέζικη κατασκευάστρια να βγάζει στην αγορά δύο νέα foldable smartphones. Το ένα θα έχει clamshell σχεδιασμό, όπως το Samsung Galaxy Z Flip 5G και το Motorola Razr 2019.

Όσον αφορά το άλλο μοντέλο, αρχικά θεωρούσαμε ότι θα ονομάζεται Huawei Mate V. Όμως, τώρα αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία επέλεξε το όνομα Huawei Mate X2. Ίσως τελικά το Mate V να είναι το clamshell foldable smartphone που ετοιμάζει η κατασκευάστρια.

Επιπλέον, παλαιότερες αναφορές σημείωναν ότι το Mate X2 θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το Samsung Galaxy Fold, κάτι που τελικά ισχύει.

Σύμφωνα με τον Ross Young, στέλεχος στη βιομηχανία οθονών, το Huawei Mate X2 θα διπλώνει προς τα μέσα όπως το Samsung Galaxy Z Fold 2, και όχι προς τα έξω σαν τους προκατόχους του.

Επιπλέον, το foldable smartphone θα έχει οθόνη 8,03 ιντσών με CPI και όχι UTG, και το panel του θα κατασκευάσουν η Samsung Display και η ΒΟΕ.

Προηγούμενο άρθρο

Ένα Easter egg από τα παλιά εμφανίστηκε στο Android 11 Beta 3

Επόμενο άρθρο

Αυτά είναι τα ανανεωμένα emoji του Android 11, με αέρα από Samsung

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ρίξε μία ματιά και στα παρακάτω