Το Samsung Galaxy Fold 2 θα υποστηρίζει S Pen

Συντάκτης: 2 λεπτά  Δεν υπάρχουν Σχόλια Κοινοποίηση:
Samsung Galaxy Fold 2 S Pen Support

Η Samsung ύστερα από πολύμηνες καθυστερήσεις κυκλοφόρησε το Galaxy Fold. Σύμφωνα με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ανακάλυψε το LetsGoDigital ετοιμάζει ήδη το Samsung Galaxy Fold 2.

Samsung Galaxy Fold 2 S Pen Support 000

Η πατέντα καταχωρήθηκε τον Απρίλιο του 2019 στο Γραφείο Ηνωμένων Πολιτειών για διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορικά σήματα (USPTO). Τα έγγραφα του διπλώματος ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτουν μία συσκευή η οποία θα υποστηρίζει S Pen.

Σε αντίθεση με τον πρόγονο του, το Galaxy Fold 2 θα μπορεί να διπλώσει και από τις δύο πλευρές. Το S Pen θα είναι λειτουργικό σχεδόν σε κάθε περίπτωση, ασχέτως με το πως είναι διπλωμένο το Android foldable smartphone.

Ο χρήστης θα μπορεί να μεταφέρει εικονίδια και περιεχόμενο από την μία πλευρά της οθόνης στην άλλη, άσχετα με το πως είναι διπλωμένο το Samsung Galaxy Fold 2. Επιπλέον, η συγκεκριμένη λειτουργία υποστηρίζει και τη χρήση του S Pen.

Με άλλα λόγια, η οθόνη του Galaxy Fold 2 θα ανταποκρίνεται το ίδιο ανεξάρτητα τη γωνία και τη θέση αναδίπλωσης. Για να το καταφέρει αυτό η Samsung θα χρησιμοποιήσει μεταβλητή πίεση στην οθόνη.

Ενδιαφέροντα ακούγονται όλα αυτά, αλλά πρώτον πρόκειται για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και τις περισσότερες φορές αυτές οι συσκευές δεν κυκλοφορούν ποτέ. Έπειτα, ακόμη κι αν αυτό είναι το Samsung Galaxy Fold 2, σίγουρα δεν πρόκειται να βγει στην αγορά σύντομα, τουλάχιστον αν η κατασκευάστρια έβαλε λίγο μυαλό.

Προηγούμενο άρθρο

Τα Google Pixel 4 δεν έχουν fingerprint scanner

Επόμενο άρθρο

Είναι το OnePlus 7T Pro το smartphone που περίμενες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρίξε μία ματιά και στα παρακάτω