Βρες αυτό που ψάχνεις με το Google Maps στο Δήμοι.gr

Συντάκτης: 3 λεπτά  Δεν υπάρχουν Σχόλια Κοινοποίηση:
Google Maps Δήμοι.gr

Όλοι γνωρίζουμε τους Χάρτες Google ή Google Maps ως μία εφαρμογή στο κινητό που μας βοηθάει να βρίσκουμε τον δρόμο μας. Ωστόσο, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα σύγχρονο GPS.

Το Google Maps είναι μία πλήρης τεχνολογία πλοήγησης η οποία συνοδεύεται από ένα API, και άλλα στοιχεία, που μπορεί να χρησιμοποιήσει σχεδόν οποιοσδήποτε. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, είναι δυνατή η υλοποίηση πολλών υπηρεσιών που σχετίζονται με χάρτες, όπως ο εντοπισμός επιχειρήσεων, υπηρεσιών, και άλλων σημείων ενδιαφέροντος.

Για να εκμεταλλευτεί κανείς τις δυνατότητες των Google Maps δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιεί τις εφαρμογές ή τον ιστότοπο της εταιρείας. Υπάρχουν ανεξάρτητες ιστοσελίδες που έχουν αναπτύξει ενδιαφέροντα και χρήσιμα εργαλεία, τα οποία βασίζονται στην τεχνολογία των χαρτών της Google και διευκολύνουν κατά πολύ την εύρεση συγκεκριμένων σημείων.

Ένας από τους εν λόγω ιστότοπους είναι το Δήμοι.gr, που προσφέρει μία ενδιαφέρουσα υπηρεσία παροχής οδηγιών για την εύρεση τοπικών επιχειρήσεων. Για τη χρήση της υπηρεσίας πρέπει να επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα ή από την αρχική του site να κάνετε κλικ στο “Δήμοι”.

Google Maps Δήμοι.gr

Μετά, επιλέγετε τον δήμο που σας ενδιαφέρει και ο ιστότοπος εμφανίζει ένα μεγάλο πλήθος πληροφοριών, καθώς και οδηγίες για το πώς μπορείτε να φτάσετε στο Δημαρχείο, το οποίο συνήθως βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής.

Το Δήμοι.gr παρέχει τη συγκεκριμένη υπηρεσία δωρεάν, παρά το γεγονός ότι η Google χρεώνει τον εκάστοτε ιστότοπο εάν υπερβεί ένα συγκεκριμένο αριθμό κλικ ή παροχής οδηγιών. Επιπλέον, το site Δήμοι δεν απαιτεί καν ο χρήστης να πραγματοποιήσει εγγραφή, ώστε να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία παροχής οδηγιών.

Εκτός από την πλοήγηση προς το Δημαρχείο της κάθε περιοχής, η ιστοσελίδα προσφέρει δωρεάν οδηγίες μέσω του Google Maps για συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο επισκέπτης είναι να μπει στην ενότητα “Επιχειρήσεις”, να αναζητήσει την επιχείρηση που τον ενδιαφέρει, και να κάνει κλικ στο κουμπί “Πηγαίνε με εκεί”.

Σχεδόν άμεσα, η ιστοσελίδα επιστρέφει τις απαραίτητες οδηγίες, ώστε να φτάσει γρήγορα και με ασφάλεια στην επιλεγμένη επιχείρηση.

Google Maps Δήμοι.gr

Εάν είστε επιχειρηματίας και σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία, μπορείτε να συμμετέχετε πραγματοποιώντας εγγραφή σε αυτόν τον σύνδεσμο, και επιλέγοντας το πακέτο που σας καλύπτει, με κόστος από 20 ευρώ και πάνω συν τον ΦΠΑ.

Προηγούμενο άρθρο

Δες εδώ το Galaxy Unpacked και μάθε όλα όσα θα παρουσιάσει η Samsung

Επόμενο άρθρο

Story Time: Το Android αρχικά προοριζόταν για κάμερες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρίξε μία ματιά και στα παρακάτω