Εμφανίστηκε το Xiaomi Mi A3 στην FCC με 48MP κάμερα;

Συντάκτης: 2 λεπτά  Δεν υπάρχουν Σχόλια Κοινοποίηση:

Μετά τα πολύ καλά και επιτυχημένα Xiaomi Mi A2 και Mi A2 Lite, η εταιρεία δεν φάνηκε να ασχολείται ιδιαίτερα με τους διαδόχους τους. Ωστόσο, υπήρχαν κατά καιρούς αναφορές που ήθελα η Xiaomi να ετοιμάζει το Mi A3.

Αρκετές από αυτές τις αναφορές δημοσιεύονταν αμέσως μετά την ανακοίνωση η κυκλοφορία οποιασδήποτε συσκευής θα μπορούσε να είναι το Xiaomi Mi A3 ή να κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές με αυτό το όνομα. Δηλαδή, απλά λόγια και τίποτα άλλο.

To Xiaomi Mi A1, aka Mi 5X για την κινέζικη αγορά, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2017. Τα Xiaomi Mi A2 (aka Mi 6X) και Xiaomi Mi A2 Lite (aka Redmi 6 Pro) κυκλοφόρησαν και τα δύο τον Ιούλιο του 2018. Πόλυ καλά όλα αυτά, αλλά έχουμε φτάσει ήδη στον Ιούλιο και το μόνο που υπάρχει για το Xiaomi Mi A3 είναι μόνο φήμες.

Σήμερα όμως, εμφανίστηκε στην FCC ένα smartphone με κωδικό μοντέλου “M1906F9SH”. Την καταχώρηση συνοδεύει μία εικόνα η οποία αποκαλύπτει το πίσω τμήμα της συσκευής και μερικές βασικές λεπτομέρειες.

Αρχικά, η κάμερα έχει το label “48MP AI camera” και έπειτα στην κάτω δεξιά γωνία υπάρχει το λογότυπο του Android One. Με δεδομένο τα μοναδικά μοντέλα της Xiaomi είναι τα Mi A, θεωρούμε βέβαιο ότι η καταχώρηση ανήκει στο Xiaomi Mi A3.

Επίσης, πρόσφατα εμφανίστηκε στην ΤΕΝΑΑ μία συσκευή της Xiaomi με κωδικό μοντέλου “M1906F9SC” ο οποίος ταιριάζει με αυτόν του Xiaomi Mi A3. Γενικότερα επικρατεί η άποψη ότι η καταχώρηση στην TENAA ανήκει στο Xiaomi Mi CC9e.
Κάποιοι πιστεύουν ότι το Mi A3 θα είναι rebrand του Mi CC9e, ή ότι η σειρά θα έχει δύο έως τρία smartphone και κάποιο από αυτά θα είναι το Xiaomi Mi CC9e με άλλο όνομα.

Εμείς πιστεύουμε ότι τα στοιχεία είναι ιδιαίτερα λίγα για να εκφέρουμε οποιαδήποτε γνώμη. Ναι, θα μπορούσε το “M1906F9SH” να είναι το Xiaomi Mi A3, αλλά η εταιρεία τα έχει κάνει λίγο μπάχαλο φέτος με τα ονόματα. Οπότε, θα μπορούσε κάλλιστα το Mi A3 να είναι rebrand κάποιου Mi CC9 διότι όλη η σειρά έχει 48MP κύρια πίσω κάμερα.

Προηγούμενο άρθρο

Νέα renders του Google Pixel 4 XL αποκαλύπτουν μέτρια bezels

Επόμενο άρθρο

Ανακοινώθηκε το Lenovo Z6 με SD 730, μέχρι 8GB RAM και 128GB ROM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρίξε μία ματιά και στα παρακάτω